lunes, 5 de noviembre de 2012

XIPS DE MONIATO

Hola amics del bloc, us vull donar les gràcies a tots, especialment als de llocs molt allunyats de casa nostra, perquè encara que fa uns dies que no publicava cap recepta, doncs no estava gaire animada, veig que continueu sent fidels al meu bloc i això em dóna molts ànims.

Avui faré unes xips de moniato, que tant per fer un aperitiu, com per acompanyar un plat de peix o de carn, queden molt bones.


Ingredients:

Moniato (no poso quantitat, doncs en podeu fer les que volgueu).
Oli d'oliva.
Sal.


Preparació:

Es pela el moniato amb un pelador de patates, i després si hi ha alguna cosa a retocar, es treu amb la punta d'un ganivet.

Un cop pelat i net, amb un estri com el de la foto o una mandolina, el feu ben fi; prepareu la fregidora o una paella amb l'oli ben calent, i les aneu fregint, no gaires alhora.  Veureu que quan les poseu a l'oli calent, fan unes bombolles, i tot seguit aquestes bombolles disminueixen notablement, cosa que indica que les xips ja estan fetes. Les aneu posant sobre paper assecant de cuina i les saleu en el moment de portar-les a taula.

Veureu que queden molt cruixents, però heu de tenir en compte que es conserven d'aquesta manera només unes 2 hores, des de que estan fetes fins al moment de menjar-les. Es fan molt ràpidament i són boníssimes. Ja m'ho direu.

Bon profit!




No hay comentarios:

Publicar un comentario