viernes, 9 de noviembre de 2012

OLI D'ALFÀBREGA

Hola a tothom. Com que a la terrassa de casa hi tenim moltes plantes i algunes són aromàtiques, ara que comença a venir el mal temps i el fred, abans de que es posin lletges i s'assequin, he pensat d'agafar alfàbrega i fer-ne oli, doncs serveix per posar a les amanides, per fer pasta, per acompanyar formatges, etc.

Preparació:

S'agafen les fulles de l'alfàbrega i es netejen amb un drapet sec; un cop netes, es van col·locant les fulles dins de pots de vidre. Les fulles s'han de posar ben apretades per tal de treure tot l'aire que sigui possible, i s'hi va abocant l'oli. Un cop el pot està ple es cobreix la boca del pot amb paper de forn i es tapa. (Ho veureu molt bé a la foto). Es guarda en un lloc sec i fosc durant uns 15 dies amb l'alfàbrega. Però podeu cola l'alfàbrega i l'oli aguanta fins que vulgueu.















 










 







 
 





 





 
 
 












No hay comentarios:

Publicar un comentario