martes, 28 de agosto de 2012

BACALLÀ AMB PANSES I PINYONS

Hola a tots, aquest migdia he preparat per dinar, mongeta tendra i de segon bacallà, i encara que hi ha moltes persones que diuen que aquest plat és de Setmana Santa, a casa, quan era petita, la meva tieta en feia moltes vegades, i a mi em passa el mateix, quan ens ve de gust el fem. I avui era un dia d'aquests; estava que hi cantaven els àngels.


Ingredients per a 4 persones:

  4 talls de bacallà ben formosos.
50 grs.  de panses de Corint.
20  "     de pinyons.
 1          ceba mitjana.  ( jo he utilitzat la que tinc en el blog : 2 cullarades s.)
 1          copeta de vi blanc sec.
 1          tomàquet madur grandet.
             farina blanca.
             oli d'oliva.

Un cop enfarinat el bacallà, l'he fregit a la fregidora (d'aquesta manera no s'obre ni es trenca). Un cop fregit, es reserva.

En una paella es posa la ceba a fregir a foc suau durant una bona estona, a fi de que es confiti; quan la ceba ja està a punt, hi afegiu el tomàquet i deixeu que també es confiti; llavors hi afegiu les panses i els pinyons i la copeta de vi, i ho deixeu reduir fins que s'evapori el vi.

Poseu-hi el bacallà uns minuts i ja el podeu servir. 

Bon Profit! 



No hay comentarios:

Publicar un comentario