domingo, 19 de agosto de 2012

MINI TRUITES DE TONYINA

Hola, de nou estic amb vosaltres i pensant el que podria publicar avui, m'he dicidit per un plat de tota la vida, però una mica renovat en la forma.

Per a 4 persones.

Ingredients:

4 ous grossos o 5 mitjans.
4 llaunes de tonyina.
   Formatge ratllat.
   Salsa de tomàquet
   Sal.
   Pebre.


Preparació:

Agafeu un ou i el bateu i obriu una llauna de tonyina (DE CADA OU I DE LA LLAUNA DE TONYINA HAN DE SORTIR 3 TRUITES).  

Les truites s'han de fer en una paella petita. S'hi aboca una mica de l'ou i en el moment que comenci a quallar, s'hi afegeix una mica de tonyina i es fa la truita a la francesa.

A mida que es van fent, es col·loquen en una safata ja preparada amb el fons cobert de salsa de tomàquet, i anar-los posant com si fosin canalons, i quan estiguin totes fetes, feu una bechamel amb la que cobrireu les truites; afegiu formatge ratllat i ho gratineu al forn.

Com a recomanació, es serveixen tres truitetes per persona.

Bon profit!


 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario