domingo, 12 de agosto de 2012

CONILL AMB CAVA I ALLS

Hola a tots els que hem seguiu; estic fent temps, ja que anem a dinar a casa d'uns cosins del meu marit, en Ramon i la Teresa, amb els qui sempre que ens veiem ens ho passem "pipa" i no sé el perquè, però he pensat en aquest plat, que no és gens complicat, molt bo, i que tot seguit us comento:



Ingredients:

1 conill gros tallat petit.
1 cabeça d'alls.
2 gots de cava brut.
4 cullarades d'oli d'oliva.
   Sal i pebre.

Preparació:

En una cassola de fang poseu l'oli a foc molt calent i fregiu-hi el conill que previament heu salpebrat.

Un cop ben sofregit, afegiu-hi els alls tallats a làmines, vigilant que no es cremin.

Una vegada ben daurat, tireu-hi els dos gots de cava, deixeu coure el conill uns 20 minuts i ja es pot servir.

Bon Profit!

2 comentarios:

  1. Et felicito, el ben fer ahir, i estaba de conya, no sera l'ultima vegada que el farem, Silvia

    ResponderEliminar
  2. HOLA SILVIA, AIXO ESTA MES BÉ ENCARA, TU JA POTS OPINAR AMB CONSEQUENCIA, ESTIC MOLT CONTENTA QUE T'AGI SURTIT TAN BO, I ESTIGUIS TAN CONTENTA PER TORNAR-LO A FER FELITITATS I MOLTES GRACIES-.

    ResponderEliminar