jueves, 16 de agosto de 2012

BOTIFARRES AMB PERES DE SANT JOAN

Com esteu amics del blog? Jo fa dies que  estic una una mica constipada, i no tenint gaires ganes d'anar a comprar, he recordat que a la nevera  tenia unes botifarres i unes peres petites d'aquelles que en diem de Sant Joan, i he pensat en aquest plat que feia ja un cert temps que no feia i que ens agrada força; com que, seguint la meva línia de receptes, no és gens difícil, seguidament us la explico:

Ingredients:

   Botifarra:  la quantitat que volgueu.
   Peres de San Joan:  un parell  per cadascú.
5 grans d'all grossos.
2 nous de mantega.
2 cullarades d'oli d'oliva.
2 dits de licor de pera o poma.

Preparació:

En una paella es posa la mantega, l'oli i els alls i quan estigui l'oli calent i la mantega fosa, fregiu-hi les peres a poc a poc; quan comencin a estar rosses afegiu-hi  les botifarres i que es vagin fent amb les peres.

Un cop estigui tot daurat, hi tireu el licor i el deixeu uns minuts perquè s'evapori l'alcohol i ja les podeu servir. Avui les he servit amb una amanida i unes patates senceres al forn amb allioli.  

Bon profit!





 

No hay comentarios:

Publicar un comentario