martes, 10 de julio de 2012

ALBERGINIES FARCIDES A LA MEVA MANERA

Avui no sabia que fer per dinar,  tenia unes albergínies i he pensat a fer-les abans no es fessin malbé. Ara us les presento.

Ingredients per a 2 persones:

    2 Albergínies.
150 grs. de carn picada de porc.
150 grs. de carn picada de vedella.
    1 Ceba.
    1 Tomàquet.
    1 bon grapat de bolets variats deshidratats: trompetes, ceps, rossinyols.
       (els que us agradin)
    Sal.
    1 cullarada de postres d'herbes de Provença.

Preparació:

Poseu el forn a 180 graus, i mentrestant es preparen les albergínies, igual que si es volgués escalibar-les, tot vigilant que no perdin la forma. Quan estiguin fetes, es treuen i es deixen temperar.

En una paella es posa ceba ben picada, i es deixa enrossir; quan ja està feta s'afegeix la carn ja salada. Una vegada cuita, s'hi afegeix el tomàquet i es deixa uns minuts perquè es cogui (només és questió d'uns minuts, desprès ha d'anar al forn).Tot seguit s'hi posen el bolets, previament hidratats i les herbes de Provença; en aquest punt apartem la paella i la deixem en espera.

Una vegada templades les albergínies, es treu la polpa amb cura i es pica amb un ganivet i s'incorpora a la paella; li donem unes voltes perquè es barregi tot bé i es deixa refredar una mica abans d'omplir les albergínies.

Passada una estona, ja es poden omplir, donant-li la forma original; s'hi posa una mica de formatge ratllat, es gratinen i ja es poden menjar.

De veritat que estan de "cómeme, cómeme".

Bon profit!




No hay comentarios:

Publicar un comentario