martes, 3 de julio de 2012

CANALONS D'ESTIU

Hola a tots, avui tinc una mica d'enyorança, i recordant la meva tieta, que sempre feia aquests canalons a l'estiu, he decidit passar a l'acció, i ha estat tot un èxit, èxit  que repetirem al llarg d'aquests i molts altres estius. Us haig de dir que com a sigut improvisat, només tenia aquests pocs canalons, peró tot i així, vull que els conegueu. Segur que molts ja els feu.


Ingredients:

1/2 enciam.
2 llaunes de tonyina mitjanes.
1 ceba mitjana (jo en tinc sempre guardada en pots i preparada per mi; en aquest cas, posar-hi 2 c. soperes).
2 c. soperes de tomàquet.
13 canalons, són els que tenia.
Maonesa

Preparació:

Bullir les plaques de canaló en aigua salada i un rajet d'oli. Quand bulli l'aigua s'hi tiren els canalons, no tots de cop, per tal que no s'enganxin; veure el temps que indica el fabricant, i passat aquest temps, refredar en aigua ben freda i reservar.

En un bol es posa la tonyina, la ceba ja fregida, el tomàquet i l'enciam ben trinxadet, es barreja tot bé i s'omplen els canelons.

En una safata de servir es van col·locan els canalons i per sobre, la maonesa  i l'enciam;  això a gust de cadascú. Quan fa calor són deliciosos i t'en menjaries molts.

Bon profit!

















2 comentarios:

  1. Es veritat, estan deliciosos, els he fet moltes vegades des-de que els vas publica, i a casa cada diumenge en volen, UN EXIT, soc la Julia feia dies que no deia res peró continuo sen fidel al teu bloc, un peto

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Julia, si que feia molt de temps que no em deis res, peró ja et recordo, dons veig que ten una feina cada setmana amb els canalons, i si en fas mes i els deixes plens i congelats la maiones li possas en el ultim moment, es una idea, petons

      Eliminar