sábado, 28 de julio de 2012

LLIBRETS D'ALBERGÍNIA AMB PERNIL I FORMATGE

Hola amics, tal com us vaig comentar hem estat uns dies en un poblet de muntanya amb uns familiars, els quals tenen un hort que cultiven de forma ecològica; quan marxavem vam passar per l'hort i vam collir una bona quantitat d'albergínies, tomàquets, mongetes, pebrots i carbassons blancs una mica gegantins.

Així que, en la recepta d'avui, l'albergínia utilitzada per fer aquests capritxets és del tot ecològica.  Després d'aquesta petita explicació, tot seguit us indico el plat, que és molt i molt fàcil i que agrada a tothom que el prova.


Ingredients per a 3 persones:

    1 Albergínia (era molt gran)
  50 grs. de pernil serrà.
100 grs. de formatge  (Del que es fa servir per fer llibrets o bikinis)
    2 ous.
    Farina blanca.

Preparaciò:

Tallem l'albergínia a rodanxes no gaire gruixudes (jo la vaig partir per la meitat, ja que era molt gran); a sobre d'una rodanxa hi posem formatge i pernil i es cobreix amb una altra rodanxa, i així fins a tenir plens tots els llibrets que volgueu preparar.

Una vegada fet aixó és tan senzill com que es passa per farina blanca i després per ou i es fregeix amb oli d'oliva; es deixa escórrer sobre un paper de cuina i ja es pot servir. De veritat que es molt bo, proveu-ho i segur que repetireu.

 Bon Profit!







No hay comentarios:

Publicar un comentario