miércoles, 18 de julio de 2012

AMANIDA DE PATATES I LLAGOSTINS

Hola amics del blog.  Com que segueix fent tanta calor, encenc el foc el menys possible. Així que avui, per dinar, estic fent una amanida amb coses que tinc a la nevera, i seguidament us explico de que va, molt senzilla però saborosa.


Ingredients per a dues persones:

    4 patates mitjanes.
       Un grapadet de mongeta tendre rodona.
    3 pastanagues.
    1 ceba tendre no gaire gran.
       Olives negres sense pinyol,  al gust.
    1 llauna petita de tonyina.
150 grs. de llagostins cuits.
       sal i pebre

(En aquest moment no tinc pebrots; si en tingués, en posaria)



Preparació:

Bullim les patates amb pell, i les pastanagues pelades durant 25 minuts a partir d'aigua freda.  Un cop bullides, les treiem del foc i les reservem en un plat.

Seguidament i a la mateixa aigua, hi bullim durant uns 12 minuts les mongetes tallades pel mig. Una vegada cuites les refresquem amb aigua freda per tal que no perdin el color i es mantinguin verdes. Ho reservem.

En un bol es posen les patates pelades i tallades a rodanxes gruixudes, les pestanages també tallades, la ceba, les olives, la tonyina, les mongetes i els llagostins tallats i ho amanim amb una vinagreta d'oli d'oliva i vinagre de modena,sal i pebrre, tot ben remenat i a la nevera fins l'hora de dinar.

Bon Profit!




No hay comentarios:

Publicar un comentario