lunes, 16 de julio de 2012

PASTÍS D'ALBERGÍNIES

Hola a tots els meus seguidors, molts de vosaltres de llocs molt lluny de casa; mai no m'ho hauria imaginat. Us vull donar les gràcies a tots. I després de aquest preàmbul, anem a fer un altre plat d'estiu.

Ingredients:

2 Kilos d'albergínies.
1   "      de cebes.
6           ous.
             Sal.

Escaliveu les albergínies i un cop fetes, es reserven. En una paella es posa oli, i quan està calent, es fregeix la ceba, que abans haurem tallat a rodanxes; la ceba ha de quedar transparent, no massa daurada.

Tallarem les albergínies amb la polpa i la pell i les adjuntarem a la ceba ben escorreguda d'oli.  Afegim els 6 ous sencers i ho passem tot per la batidora. Posem un puntet de sal, no gaire, perquè les albergínies ja solen ser salades  ( inclús es pot no posar-hi sal ) i omplim un motlle de plum-cake previament untat amb mantega. Es posa al forn a 180 graus, al bany maria, durant una hora.  Una vegada cuit es treu del motlle i es serveix amb salsa de tomàquet. El pastís pot ser fred o calent. La salsa sempre calenta.

Bon profit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario