jueves, 19 de julio de 2012

AMANIDA DE PASTA, ENCIAM I NOUS

Hola de nou, es nota que fa calor i continuem amb les amanides.

Ingredientes per a 4 persones

170 gr. de pasta "pajarites".
    1       enciam, el que més us agradi.
 70 gr.  de nous pelades.
   4 ous de guatlla.
   Ceba
Per la vinagreta:

1 gra d'all.
- Oli.
- Vinagre.
- Orenga.
- Sal.
- Pebre.


Preparació:

Poseu la pasta a bullir i, mentrastant, piqueu la ceba ben petita, renteu i talleu l'enciam i poseu-ho en un bol. Quan la pasta estigui, escorreu-la, passeu-la per aigua freda i afegiu-la a l'amanida.

Per la vinagreta,  piqueu l'all i barregeu-lo amb una mica d'oli i vinagre. Afegiu-hi la sal, el pebre i l'orenga, i deixeu-la reposar perquè l'all aromatitzi l'oli.

Bulliu els ous de guatlla, peleu-los i, juntament amb les nous, poseu-los sobre l'amanida. Barregeu-la amb la vinagreta i ja la podeu servir. 

Bon Profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario