miércoles, 4 de julio de 2012

BOTIFARRA ESPARRACADA

Hola a tots els que seguiu el blog. Ja aneu veient que no publico cap recepta complicada, tot al contrari, són menjars que es fan normalment a casa, i d'aquesta manera compartim idees i plats. La d'avui l'he fet aquest migdia per dinar, i no deixa de ser un plat del més normal, però fet d'una altra manera.

Ingredients per a 2 persones:

400 gr. de botifarra de bolets, o normal.
300 "    de mongetes cuites.
    3 c. soperes de la salsa d'all i oli que tinc publicada. (No allioli)


Preparació:

En una placa per fer carn a la planxa i ben calenta, es posa la botifarra sense pell; amb una espàtula aneu-la trinxant i que es vagi daurant.  Quan la botifarra està ja una mica daurada, a la mateixa placa hi poseu les mongetes i els hi doneu unes voltes; quan les mongetes estàn ja prou calentes (amb uns 3 minuts ja n'hi ha prou) hi afegiu la salsa d'all i oli. Pel que fa a la botifarra, quan tingui aquell coloret dauradet i bonic, està llesta i  ja es pot emplatar. Avui també ho he acompanyat amb un carbassó a la planxa.


Què? senzill, no?. Doncs a gaudir-ne que esta irresistible.

Bon Profit!



No hay comentarios:

Publicar un comentario