martes, 3 de julio de 2012

"MONTADITOS"


 Hola, aquests "montaditos",  junt amb altres aperitius, els vaig fer pel dinar de Sant Joan, que és el sant del meu marit.

Just com a idea, us dic que per acompanyament també vaig fer unes gambes amb all i julivert, i a la planxa, navalles, cloïsses i musclos. Tot deliciós.

És tan fàcil que fins i tot em fa vergonya.

Ingredients:

Tans Caps tans Barrets

(1)

Llesques de pa torrades.
Ous de guatlla.
Sobrassada tallada fina.

Preparació:
Es col·loquen les torrades en una safata i a sobre de cada una s'hi posa una rodanxa de sobrassada; en el últim moment, abans de servir, es freixexen els ous i es posen a sobre de la sobrassada. Us recomano que en feu bastants perquè agraden molt.


(2)

Llesques de pa torrades.
Rodanxes de formatge de  "Camembert".
Alls i unes branques de romaní.


Preparació:
En una safata que pugui anar al forn es col·loquen les llesques de pa torrat; a sobre de cada una hi poseu el formatge,  lamineu uns alls i poseu a sobre del formatge un parell de lamines d'all i una mica de romaní.

Posar al forn el temps just per tal que el formatge es desfaci una mica i a gaudir d'aquest altre "montadito".  Les gambes fetes a la planxa i un cop al
plat hi posem all, oli i julivert.

Bon Profit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario