lunes, 2 de julio de 2012

AMANIT DE BACALLÀ

Hola, seguim amb els amanits i plats freds; amb la calor que està fent aquests dies no es tenen ganes d'encendre el foc. Aquest amanit és de bacallà i com moltes altres coses,  no costa res de tastar-lo.

Ingredients per a 4 persones:

400 gr. de bacallà dessalat i esmicolat.
    2 cebes tendres.
    2 taronjes. 
    4 patates mitjanes.
       Unes olives negres o verdes, al vostre gust.


Preparació


Es bullen les patates amb pell, fins que estiguin cuites però fermes. Les deixeu refredar i les peleu i talleu a rodanxes o a quadrets.

Peleu les taronjes traient tota la pell blanca i les feu a grills .

Picar les cebes molt finament, poseu-hi les olives; barrejar tot en un bol i s'amaneix amb un bon oli d'oliva.

Bon profit!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario