sábado, 1 de septiembre de 2012

PRESSECS FREGITS PER L'ACOMPANYAMENT DE LLOM ARREBOSSAT.

Hola, avui el que vaig a comentar és  un acompanyament per a un plat que no té cap secret, com és el llom arrebossat. És un acompanyament que penso resulta molt original i molt bo, en especial per aquells a qui els agrada el contrast salat-dolç.

Quant al llom, no cal explicar res, per tant anem per l'acompanyament, que consisteix en préssec confitat.


Ingredients per a 2 persones:

1          llauna de préssec amb almívar.
1 c. s   de mantega.
1 c. s   de sucre.

Preparació:

Es tan senzill com això: es una paella es posa la mantega i el sucre i quan s'han dissolt, s'afegeix el préssec, i amb el foc molt baix es deixa que es vagi fregint; quan ja està d'una banda, es tomba de l'altra. La gràcia està en que es faci molt a poc a poc. A tots els qui l'han menjat els ha agradat molt.

Bon profit!


2 comentarios:

  1. Quina gracia, no ho des pensat mai, pero em sembla una idea molt bona FELITITATS, AINOA

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. HOLA AINOA, FA JA ANYS QUE HO FAIG DE TANT EN TANT I QUEDA FANTASTIC, EL CONTRAST DE SABOR AGRADA MOLT, GRACIES

      Eliminar