martes, 4 de septiembre de 2012

OSSOBUCCO

Hola a tots els visitants del blog. Dissabte, com que va refrescar una mica, em va venir molt de gust posar-me a cuinar i així ho vaig fer i és el que vam menjar el diumenge.


Ingredients per a 2 persones:

    2 peces d'ossobucco de dos a tres cm. de gruix.
    1 ceba grossa.
    1 pastanaga.
    1 fulla de llorer.
    1 tomàquet gran madur.
    1 got de vi blanc sec.
150 cc de brou de carn.
    1 llimona
       oli d'oliva.
       farina.
       sal i pebre.
 

Preparació:

Primer de tot fer uns talls al voltant de la carn perquè no encongeixi.
Llavors enfarinar una mica i salpebrar. En una paella amb oli es fregeix la carn perquè es dauri. Reservar.

En una cassola amb l'oli colat de la carn es posa la ceba, la pastanaga, la fulla de llorer i es sofregeix una mica;  llavors es posa la carn, el tomàquet i
el vi i es deixa fins que el vi s'evapori i tot seguit s'afegeix el brou. Es tapa i es deixa a foc mig-baix durant uns 70 minuts.

Passat aquest temps es ratlla la pell d'una llimona per sobre de la carn i l'ossobucco ja està acabat. S'acompanya amb arròs blanc sec, i ja es pot menjar.

Nota: és millor fer-lo d'un dia per l'altre, però en aquest cas la llimona es ratlla en el mateix moment d'anar-lo a menjar.

 Bon profit!












3 comentarios:

  1. QUINA PINTA, COM HO FAS PERQUÉ NO ES TRENQUI LA CARN, M'AGRADARIA FER-HO DIUMENGUE, ROC

    ResponderEliminar
  2. Roc, la car sempre ha de envoltar el os, (aquets els hi faltaba una mica de carn, peró encara els vaig salvar), i fer-lis uns tallets al voltan de la carn perque no s'arrugui, segur que et sortira bé petons

    ResponderEliminar
  3. Roc la carn a de envoltar el os, aquesta li faltaba una miqueta, peró encara la vaig salvar, segur que et sortira molt bo, petons

    ResponderEliminar