domingo, 2 de septiembre de 2012

CALAMARS FARCITS DE VERDURES

Hola, avui vaig a dedicar aquesta recepta a una persona a qui m'estimo molt, la meva germana Esther. Ahir em va demanar que n'hi expliqués una de senzilla; així que seguidament ho faig, per a ella i per a tots vosaltres.


Ingredients per a 2 persones:

   4  calamars de platja.
   1  pastanaga.
   1  ceba petita.
   1  carbassó.
   1  bossa d'espinacs petits.
       Oli d'oliva.
 1/2 copa de vi blanc sec.
       Sal i pebre.


Preparació:

Agafem els calamars, els netejem, els treiem la pell i els salpebrem; si girem els calamars com si es tractés d'un mitjó, no caldrà posar-hi cap escuradents perquè no surti el farciment. Les potes dels calamars i les verdures, les tallem petites.

En una paella a foc bastant fort, hi tirem primer la ceba, el carbassó i la pastanaga i ho saltegem uns 10 o 12 minuts: han de quedar cruixents. Afegim les potes dels calamars i el vi blanc i ho cuinem durant uns 5 minuts més.

Quan això ja està fet, farcim el calamars amb tot el que tenim a la paella. Llavors en una placa ben calenta i amb un rajoli d'oli, hi posem els calamars farcits durant 3 minuts per cada banda i ja estaran a punt d'emplatar.

Es poden acompanyar amb espinacs bullits i passats per la paella amb uns pinyons i a sobre els calamars.

Bon profit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario