miércoles, 19 de septiembre de 2012

RAP I CARBASSÓ ARREBOSSATS

Hola, encara que sembli que tothom sapiga  fer aquest plat, ahir quan estava a la peixeteria hi havia una noia que era molt jove i preguntava com es feia el rap i el lluç arrebossat.  Vaig a publicar la recepta pels més joves que no en saben.  També m'agradaria comentar que hi han 2 classes de rap: el de pell blanca i el de pell negra; aquest és una mica més car però és millor, no s'encongeix al fer-lo, i és molt apreciat. Aquesta manera de fer el rap, també serveix per fer el lluç arrebossat.  


Ingredients:

     Rap, la quantitat que vulgueu fer.
1   ou.
     farina blanca de blat.
1   carbassó.

Li demaneu al peixeter que us faci el rap com més us agradi, pot ser a rodanxes, que queden molt maques quan són aquells raps tan preciosos; normalmente jo el demano a medallons. Bé, i un cop amb el rap a casa, l'acabem de pulir i netejar.

Preparació:

En un plat fondo batem l'ou i en un plat pla hi posem la farina; llavors passem el rap primer per la farina i després per l'ou i en una paella amb bastant d'oli es va fregint. A mida que es va fregint es va deixant a sobre de paper de cuina absorvent. Quand tot el rap està fet podeu seguir amb el carbassó, fent servir el mateix procediment.

Quan ho teniu tot fet ho passeu a una safata de servir i a taula. 

Bon Profit!
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario