martes, 11 de septiembre de 2012

RAVIOLIS AMB SALSA DE CEPS

Hola de nou, avui aniré una mica més per feina, doncs tinc gent a casa i m'he escapat un moment per escriure la recepta.


Ingredients per a 2 persones:

De 37 a 40 raviolis frescos de bolets.
               1 grapat de ceps.
               1 ceba.
               1 brik petit de crema de llet.
                  sal.
                  oli d 'oliva.


Preparació:

Abans de res poseu a hidratar els ceps en aigua i els deixeu que vagin fent.

En una paella amb una mica d'oli fregiu la ceba i quan estigui transparent, afegiu els ceps i seguidament la crema de llet i una mica de l'aigua d'hidratar els ceps; amb un batidor de globus  aneu remenant fins que veieu que agafa cos. Si voleu ho tritureu amb el pimer.

En una olla amb aigua bullint i un rajolí d'oli, es tiren els raviolis i es deixen durant 3 minuts que bullin a foc moderat; llavors els escorreu i els poseu en un plat i per sobre hi tireu la salsa. Jo no vaig passar la salsa pel pimer.  

Bon profit!

   






No hay comentarios:

Publicar un comentario