miércoles, 30 de mayo de 2012

CARBASSONS FARCIT DE LLAGOSTINS



Ingredients per a dues persones;

1 carbassó gran.

3 alls tendres.

12 llagostins congelats cuits.

1 cullaradeta de cafè d'oli d'oliva.

Un polset de parmesà ratllat (compte que és molt greixós)

Un polset d'orenga.

Sal.

Descongelar els llagostins i encendre el forn abans, a 200 graus.
Tallar el carbassó per la meitat i buidar-lo amb una cullera petita.

Tallar els alls a rodanxetes de 2 a 3 cm. de gruix

En una olla amb aigua salada, escaldar les dues meitats buides del carbassó fins que quedin al dente. Un cop cuinats, reserveu-los sobre un paper de cuina.

En una paella posar la cullaradeta d'oli i daurar les boletes de carbassó juntament amb els alls. Una vegada daurats, afegir els llagostins, salpebrar i saltejar durant un parell de minuts.

Omplir les dues meitats del carbassó amb el saltejat de la paella.

Posar al forn els carbassons en una plata. Repartir una miqueta de formatge ratllat i l'orenga. Seguidament posar-ho al forn-grill fins que es dorin.
     
Bon profit!

Nota: a qui no li vagin bé els alls, també ho pot fer amb una miqueta de ceba, i qui no pugui prendre sal, doncs sense, o amb alguna de les altres sals que hi han al mercat.
 





No hay comentarios:

Publicar un comentario