sábado, 19 de mayo de 2012

CANALONS DE VERDURES

Hola. avui he pensat publicar aquesta recepte, que me la va ensenyar a fer la meva amiga Teresa, ella ja sabrà qui es. GRÀCIES TERESA VIL.

No hi posaré cap foto del plat perque no en ting cap, quan la tingui ja la publicaré.



                    CANALONS DE VERDURES

         
                    Ingredients:


                   1 botifarra mitjana

                   10 xampinyons grans

                   1 albergínia mitjana

                   1 ceba mitjana


                   Preparació:


                   Tallar els xampinyons a trossos i fregir-los. Posar-ho en un
                   recipient.

                   Tallar l'albergínia a trossos petits i fregir-la, afegir-la als
                    xampinyons.

                    Amb la ceba i el tomàquet fer un sofregit. Quan estigui fet
                    posar-lo també en el recipient. amb el xampinyons
                    i l'alberginia.

                    Treure la pell a la botifarra i fregirla amb una mica de mantega
             
                 
                    perquè quedi com a carn picada. Afegir-la als altres ingredients

               
                    Passar tots els ingredients per la trituradora perquè la massa
                    quedi mes homogènia, pero sense passar-se, sinó quedaria
                    com una papilla.

                    Bullir la pasta dels canelons i omplir-los amb tots els ingre-
                    dients

                    Posar-hi salsa bechamel per sobre i també formatge rallat.
                    Gratinar i servir   

  
                    Son sencillament deliciosos  Bon Profit!  


1 comentario:

  1. Que dius, deliciosos!!!!no, cullunuts, avui era el aniversari del meu marit, i venia tota la familia y alguns amics, eram 15 a taula,i saps quans canalons he fet 70 i tants, dons no ha quedat ni una engruna, tot un exit, Laura petons

    ResponderEliminar