jueves, 31 de mayo de 2012

PASTÍS D'ALBERGINÍES

Hola bon dia, avui farem un patís salat.

Ingredients:

2 kilos d' albergínies
1   "     de cebes.
6 ous.
Pebre negre

Preparació:

El dia abans, es bullen les albergínies (també poden ser escalibades) amb pell i tot, només traient-hi les cues. Es deixen que s'escorrin tota la nit.

En una paella es posa oli, i quan està calent es fregeix la ceba que abans haurem tallat a rodanxes. La ceba ha de quedar transparent, no massa daurada, per tan la farem a foc lent.

Tallarem les albergínies a troços i els ajuntarem amb la ceba ben escorreguda d'oli. Afegim els 6 ous sencers i el pebre, i ho passem tot per la batidora. Posem un puntet de sal, no gaire perquè les albergínies ja solen ser salades (inclús es pot fer sense posar-hi sal)  i omplim un motlle de plum-cake previament untat amb mantega. Es posa al forn, al bany maria durant 1 hora. Es treu del motlle i es serveix acompanyat amb salsa de tomàquet. El pastis es pot servir fred o calent, però la salsa sempre calenta. I tots a taula a gaudir-ne.

Bon profit!   
                       

1 comentario:

  1. Dons sembla que no es dificil, diumenge el faré
    ens agradan molt les alberginíes

    ResponderEliminar