martes, 15 de mayo de 2012

FAVES A LA CATALANA

Hola a tots, avui he pensat en unes faves, ja que estem en temporada i es adient

Per 4 persones.

Ingredients;

1Kg. de faves desgranades
                     
250g de cansalada viada fresca
                                                             
250g de botifarra negra ampla
                                                         
 2 cebes tendres
                                                                                                                 
 3 o 4 alls tendres
                                                        
1  brot de menta
                                                         
 3 gots de vi ranci
                         
 pebre, sal

Peleu les cebes i els alls i talleu per la mitat.Seguidament, poseu un rajoli d'oli en una cassola (si pot ser, de fang) i daureu-hi la cansalada viada, tallada a trossos més aviat grans, les cebes i els alls tendres ja preparats, aboqueu les faves a la cassola , afegiu-hi el vi que cubreixi les faves, la menta i salpabreu-ho al gust, deixeu-ho coura a foc suau fins que les faves siguin tendres, 10 minuts abans de acabar la cocció afagiu-hi la fotifarra tallada a rodanxes. Les podeu servir a la mateixa cassola. Quedan molt i molt bones.  Bon profit¡
                                                              


No hay comentarios:

Publicar un comentario