sábado, 26 de mayo de 2012

CIGRONS AMB CEPS I BOTIFARRA

Hola ja torno a ser aquí. Avui anem per la llegum, que és molt bona per la salut.

Per a 4 persones.


Ingredients:

3/4 de kilo de cigrons cuits.

Ceps congelats, o deshidratats.

I, aproximadament, 3/4 de kg. de botifarra.

Olí, sal i pebre.

Preparació:

Sofregim la ceba tallada ben petita en una mica d'olí fins que estigui ben cuita

Hi afegim la botifarra tallada a trossos i els ceps ben descongelats o hidratats  amb aigua (en els dos casos guardem l'aigua de la descongelació o la de la deshidratació.

Quan estigui tot ben ros, és el moment de posar-hi els cigrons; els sofregim i posem l'aigua dels ceps i ho posem a coure tot junt uns minuts. Salpebrem al gust i ja estaran a punt de menjar.

 
Bon Profit!   




No hay comentarios:

Publicar un comentario