sábado, 19 de mayo de 2012

MACARRONS AMB BOLETS

    Ingredients per a 4 persones:

    100 gr. de trompetes de la mort
    100 gr. de ceps
    200 gr. de moixarnons
    250 gr de botifarra (si es de
    bolets, millor)
    4 tomàquets madurs
    1 dcl. d'oli.
    100 gr. de formatge ratllat.
                                           

    PREPARACIÓ:
                                               
  Bulliu els macarrons en aigua i  sal durant uns 12 minuts, deixant que quedin una mica durs (al dente).  Després escorreu-los i reserveu-los. Hidratar els bolet en bol amb aigua calenta i reservar.

 En una cassola sofregiu la ceba tallada fina. Quan s'hagi posat gairabé rossa, incorporeu-hi la botifarra i dexeiu-la fins que estigui dorada; incorporeu-hi el tomáquet picat molt fi. Deixeu que es concentri bé i afexiu-hi els bolets. Finalment, afegiu-hi 1 o 2 cullarades de l'aigua utilitzada per hidratar els bolets.

Barrejeu-ho tot bé i poseu-hi sal. Col·loqueu els macarrons en una plata, espolseu-los amb el formatge rallat i poseu-los a gratinar, i ja estaran llestos par menjar.   Bon profit!

                                                              

   

No hay comentarios:

Publicar un comentario