domingo, 27 de mayo de 2012

CONILL CONFITAT AMB FAVETES I ROVELLONS


Le recepta següent jo la faig per a 2 persones.

Ingredients:

1 conill
200 grams de rovellons o d'uns altres bolets frescos.
1 pot de favetes amb oli d'oliva.
6 dents d'all
6 branques de romaní fresc.
Sal
Pebre negre molt.
1 fulla de llorer
1 bon pessic d'herbes de la Provença
Pell d'una taronja.


Preparació:

Escalfeu el forn a 85 graus  i prepareu una safata fonda on hi hagi espai pel conill i per cobrir-lo d'oli

Daureu 2 dents d'all en una paella amb una mica d'oli

Salpebreu el conill i marqueu-lo amb una mica d'oli fins que es posi ros.

Passeu-ho tot a la safata que teniu preparada i cobriu-ho tot amb oli d'oliva fred fins que ho cobreixi. Afegiu-hi el llorer, les herbes de provença, les dents d'all, la pell de taronja i les branques de romaní, però reserveu algunes fulles per aromatizar els bolets.

Ho introduïm al forn per espai de 3 hores aprox. per tal de confitar-lo.

Netejeu els rovellons de la sorra que puguin portar amb un drap humit, i talleu-los en quarts.

Deixeu escorrer les favetes en un colador

Piqueu les fulles de romaní.

Poseu una paella amb una mica d'oli de confitar el conill, i salteu els rovellons a foc viu. Quan comencin a deixar anar l'aigua, afegiu el romaní,  tapeu la paella i deixeu-ho coure a foc lent uns 2 minuts

Afegiu les favetes, i  si voleu, hi podeu posar uns dauets de botifarra negra de la de fer faves en el confit del conill els ultims 10 minuts de cocció.

I ja estarà llest per menjar.   Bon profit!












No hay comentarios:

Publicar un comentario