jueves, 24 de mayo de 2012

OUS AL ROCAFORT

                         

Avui un capritxet, petit però potent, que podeu compensar amb una amanida verda de brots tendres.

Ingredients ( per a 4 persones)

-4 ous
-1/2 k. de patates
-1/2 l. de llet
-50 gr. de fomatge rocafort
-50 gr. de formatge rallat
-25 gr. de mantega
-6 cullarades de nata de cuinar
-sal


Primer de tot, cal fer el purè de patates. si no voleu fer servir els preparats que tenen a les botigues, caldrà pelar i bullir mig quilo de patates, passar-les pel passapuré i després, encara calentes, treballar-les amb la mantega i el mig litre de llet i salar-les.

Després cal aixafar el formatge rocafort, barrejar-ho amb la nata afagir-ho al purè de patates. Repartirem el preparat en quatre cassoletes individuals i els farem un clot al mig per posar-hi el rovell de l'ou

Muntarem les clares a punt de neu i en cobrirem les cassoletes. Amb cura, ho empolsinarem de formatge rallat i ho gratinarem uns minuts a forn fort. Servir-los acabats de fer- 

Bon profit!
 






No hay comentarios:

Publicar un comentario