domingo, 24 de junio de 2012

AMANIDA SICILIANA

Hola, continuem amb aquestes amanides que són sempre molt adients pel temps estiuenc.


Ingredients:

160 grs. de pasta "llacets".
200 grs. de mogeta tendra tallada.
100 grs. de pèsols (pes net).
175 - 200 grs. de carbassó.
  30 grs. de mantega.
    2 grans d'all.
    6 c. soperes d'oli.
    2 c. soperes de vinagre.
Mostassa en pols i sal.

Preparació:

Coure la pasta en aigua salada abundant amb una rajolí d'oli; deixar-la coure "al dente"; escorrer i refrescar en aigua freda; reservar.

Tallar el carbassó a trossos. coure'ls en aigua salada durant aprox. 3 minuts, escorrer i reservar.

Coure els pèsols en aigua salada, reservar i en la mateixa aigua coure les mongetes amb una pell de llimona, colar i reservar.

Saltejar el carbassó amb la mantega en una paella, posar-hi pebre i deixar coure uns minuts; afegir els pèsols i les mongetes; saltejar uns moments, afegint-hi, si és necessari, una mica més de mantega.

Retirar i posar-ho tot en un bol junt amb la pasta. Deixar refredar i guardar a la nevera.

Trinxar els alls el més menuts possible. Preparar la vinagreta i incorporar-hi l'all.

Just abans de servir, amanir.

Bon profit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario