domingo, 10 de junio de 2012

CROQUETES D'AU

Hola, avui el que presento són croquetes i podeu pensar que és una cosa molt senzilla, però he trobat persones que m'han dit que els hi resulten una mica problemàtiques, doncs no els hi queden amb la consistència adecuada.

Ingredients:

1 pit gran.
375 ml. de llet.
50 grs. de mantega.
60 grs. de farina.
1 ou
1 ceba mitjana.
1 manat de julivert.

Preparació:

Rostir el pit. Tallar a trossets la carn i passar-la per la màquina. Escalfar la llet. Posar la mantega en un a cassó i quan s'hagi fos, afegir-li la ceba ben trinxadeta. Remoure. Quan comenci a enrossir, afegir la farina, coure un parell de minuts i afegir la llet tota d'una vegada, removent amb el batedor de globus fins arribar al punt desitjat. Salpebrar i retirar; ja fora del foc, afegir-li el rovell d'ou, posar-ho al foc uns segons més i retirar difinitivament.

Afegir la carn picada, barrejar i deixar refredar en una safata.

Formar les croquetes, passar-les primer per farina i després per la clara d'ou batuda amb una mica d'aigua, i finalment, per pa ratllat. Fregir-les en oli abundant.

En cop llestes, el que faig és agafar el manat de julivert sencer i, amb compte perquè esquitxa,  submergir-lo un moment en oli ben calent, tallar-lo petitet amb unes tissores, i escampar-ho per sobre de les croquetes.

Bon profit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario