martes, 12 de junio de 2012

LLENGUADOS A LA TARONJA ACOMPANYAT D'ARROS AMB TARONJA

Hola de nou, de veritat que us un plat molt "resultón", el meu pare l'agradava molt. El llenguado i el arrós amb taronja es delicios.



Ingredients:

    4 llenguados de 250 grs. aprox., pelats i amb el cap.
  20 grs. de mantega.
  25 grs. de pinyons.
100 grs. de sultanes.
  25 grs. d'ametlles torrades.
150 ml. de suc de taronja.
150 ml. de crema de llet.
    1 c. de postre Grand Marnier.

Preparació:

Salpebrar els llenguados i regar-los amb unes gotes de llimona. Enfarinar-los i fregir-los. Reservar.

Amb 4 c. soperes de l'oli de fregir els llenguados més la mantega, daurar suaument els pinyons. Incorporar el suc de la taronja juntament amb les sultanes, deixar reduir, salpebrar i afegir-hi la crema de llet, deixant coure uns moments. Retirar del foc i afegir el licor.

Banyar els llenguados en aquesta salsa i salpicar-los amb les ametlles picades.

Aquest plat es pot acompanyar amb:  ARRÒS A LA TARONJA.

Ingredients:

100 grs. d'arròs de gra llarg.
600 ml. d'aigua.
  40 ml. de suc de taronja.
    1 c. sopera de ratlladura de taronja.
Oli, sal i pebre.

Preparació:

Coure l'arròs en aigua bullent a la que s'hi tira la ratlladura i el suc de taronja, 1 c. sopera d'oli, sal i pebre. Deixar coure suaument durant aprox. 12 minuts, escorrer i servir tot seguit. Bon profit!

2 comentarios:

  1. quina cosa mes exotica mai ho avia sentit, els meus germans que sempre els hi agradan les coses exóticas els hi gare el día de la Diada, segur que triumfo, gracies,em dic Laura,

    Pd. ho he fet per anonim perque no se com fer.ho de altre manera

    ResponderEliminar
  2. Hola Laura, segur que els teus germans els hi agradara, és veritat que es una mica extrany per la gent, peró resulta delisios,ja m'ho comentaras si els hi h'agradat petons

    Jo tampoc se com es pot escriura si no es per anonim, jo veig altres blogs que la gent pot escriura sense tans preambuls, no se com fer-ho

    ResponderEliminar