lunes, 25 de junio de 2012

PITS DE POLLASTRE I PA D'ALL

Hola, els lectors de les receptes, segur que pensareu: caram!  ¿ens posa un pit de pollastre?. Si aixó és molt fàcil, no val la pena,  tothom en sap de fer-lo, però la recepta que us proposo és molt original i quan hi ha una reunió d'amics, queda molt divertida i segur que els hi agradarà.

Recepta per a 4 persones.

Ingredients:

4 pits de pollastre.
Sal, pebre i llimona.

Per l'adob:

150 grs. de farina.
    5 c. soperes de suc de llimona.
    1 cullarada i mitja de royal.
100 ml. d'aigua aprox.

Preparació:

Els pits de pollastre, sense pell ni ossos. Tallar-los a trossets, o de dalt a baix  i salpebrar generosament.  Submergir en l'adob, mínim durant 2 hores. Passat aquest temps, fregir a foc moderat;  ha de quedar daurat i cruixent.  S'acompanya amb pa d'all.

                                        PA D'ALL

    1 Barra de pa de 1/4 que sigui bonica i sense gaires talls a la crosta.
100 gr. de mantega (a temperatura ambient).
    1 c. de café, de fines herbes: cerfull (perifollo), cebollí i estragó. (Si les herbes són en pols, hi poseu menor quantitat).
    1 c. de postre, de julivert.
   1/2 c. de cafe, de sal.
    2 grans d'all.
       Pebre negre recent molt.

Preparació:

Picar l'all amb la sal en el morter fins que quedi una pasta fina. Barrejar el pebre amb la mantega i les herbes i seguidament afegir la pasta del morter i remenar-ho tot ben bé fins que s'integri.

Tallar el pa a llesques de 2,5 cm. d'ample, sense acabar-les de tallar, que quedin en forma de llibre.
Untar les dues caras del pa amb la barreja que s'ha preparat (igual com quan unteu  mantega).  Una vegada tot ben untat, refeu la barra. L'emboliqueu en paper d'alumini, i posar al forn.  (El pa, un cop untat  i abans d'enfornar-lo, si voleu, es pot congelar).

Forn Pre-escalfat:

        Nivell: centre.

        Graus: 200.

        Temps: de 12 a 15 minuts.

Amics, és molt senzill i el resultat  boníssim! 

Bon Profit!

                                    
















                


                                


     PETONS

2 comentarios:

  1. els vaig provar i estaba de conya, gracies Antònia

    ResponderEliminar
  2. ës sencill i tu mateix dius que estaba de conya, aixó em fa molt contenta,
    fa molts anys que la faig a casa i vaig pensar perque no punlicar-la etdono les gracies
    em fa molta il-lusiò que hi hagin comentaris, petons

    ResponderEliminar