jueves, 14 de junio de 2012

MUSCLOS AL PERNOD

Hola, que us sembla avui preparar uns musclos una mica diferents. Els musclos són rics en Omega 3 i van molt bé per controlar el colesterol i fan pujar el colesterol bó. Això ho vaig llegir en una revista mèdica. Doncs aprofitem la "ganga",  que són econòmics i a més van bé per la salut.

Ingredients per a 4 persones:

    3 kilos de musclos.
400 grams de tomàquet per salsa.
200     "      de ceba.
    1 c.sopera de PERNOD.
    2 grans d'all.
    Julivert.

Preparació:

En una cassola posar la ceba tallada fineta. Quan comenci a enrossir, afegir els tomàquets pelats i picats i fer el sofregit. Trinxar els alls i el julivert molt petit i afegir-ho al sofregit. Incorporar els musclos i 200 ml. de l'aigua que han deixat anar, la cullarada de licor i una mica de pebre. Deixar coure de 15 a 20 minuts .

COCCIÓ DELS MUSCLOS AL VAPOR:

Netejar els musclos i posar-los en una cassola a foc fort,  i tapats,  de forma que no s'escapi el vapor. Passat un minut, sacsegem  la cassola perquè els musclos saltin. Repetir aquest moviment durant uns minuts.

Treure del foc i deixar reposar uns minuts. Colar l'aigua i un cop colada, es torna a abocar fins a cobrir els musclos. Guardar-los aixì a la nevera.

Els musclos s'han d'obrir el mateix dia que es compren. 

Els musclos al vapor, a banda de servir per la recepta indicada, també són ideals per menjar-los escorreguts, només amb un bon raig de llimona.

Bon profit!






No hay comentarios:

Publicar un comentario