martes, 19 de junio de 2012

ROTLLO DE PATATES

Hola a tots els seguidors del blog, continuem amb les receptes d'estiu.

Ingredients:

    1 sobre de patates amb llet (Maggi).
500 gr. de xampinyons.
150 "    de tonyina en escabetx.
  30 "    de mantega.
250 ml. d'oli
    2 c. soperes de julivert.
    3 pastanagues grans.
    2 cebes mitjanes.
    1 gra d'all.
    1 llimona.
    1 ou.

Preparació

Preparar l'allioli.

Rentar els xampinyons. Trinxar les cebes, els xampinyons i el julivert.
Fer un sofregit amb la ceba i la mantega i quan la ceba estigui toveta, afegir els xampinyons;  sense deixar de remoure,  pujar la foc i deixar que s'evapori el liquid; afegir el julivert, la sal, el pebre i el suc de la llimona i deixar coure un moment més.

Afegir al puré de patates la mitat de l'allioli i la tonyina desmicolada i remenar-ho bé.

Estendre el puré sobre un SILPAK o sobre un drap blanc una mica humit, com si fos una làmina, posar-hi per sobre la barreja dels xampinyons i enrotllar com per fer un braç de gitano. Cobrir el braç amb la resta de l'allioli, i tot seguit amb les pastanagues ratllades, que quedaran enganxades.

Queda molt suau i bó.  S'ha de provar.

Bon profit!

                            

No hay comentarios:

Publicar un comentario