jueves, 28 de junio de 2012

PATATES DUQUESA

Hola, avui us poso aquestes patates, que són delicioses i ideals per acompanyar tot tipus de carns.


Ingredients:

   1 sobre de puré de patata amb llet de 125 grs.
1/4 de l. d'aigua.
1/4 de l. de llet.
   1 ou
   1 c. de café, de sal.
   Pebre.
   Nou moscada.
   1 nou de mantega.

Preparació:

Escalfar en un cassó la llet amb l'aigua, la sal, el pebre i la nou moscada; quan comença a bullir apartar del foc, incorporant-hi el puré. Barrejar bé i afegir-hi la mantega, tornant novament a barrejar; afegir-hi l'ou.

Retirar del cassó i passar-ho a un bol; reservar.

Omplir la mànega. greixar la safata, col·locar un folre de paper semi-vegetal  també greixat (o bé un SILPAT - sense greixar) i anar formant les patates duquesa, posant-les seguidament al forn.

Forn:  200º
           Nivell: Centre.
           Temps: 25 minuts.
           Broquet estrella núm. 10.

Bon profit!






No hay comentarios:

Publicar un comentario