Recepta per a 4 persones:
Ingredients:
1 conill d'aproximadament 1kg. o 1 kg i 1/4.
300 gr. de cebes.
1/2 dl d'anís dolç.
1/2 dl " sec.
oli d'olives
Preparació:
Tallar el conill a quarts i salar-lo.
En una cassola amb oli, es posa la ceba tallada a fines llunes, i a sobre s'hi col·loca el conill, regant-lo amb l'anís; posar al foc i tapar la casola, deixant que es vagi fent a foc lent. Si veieu que el conill ja està tendre i encara queda bastant de líquid, destapeu la cassola i deixeu que es consumeixi el líquid a fi de que es vagi daurant. Quan ja estigui fet, deixar que es refredi a la mateixa cassola.
Preparar un allioli.
Col·locar el conill en una safata, posar una mica de l'allioli sobre cada tros de conill i la resta de l'allioli presentar-lo en el morter. I una mica de romesco.
I a disfrutar-lo; si us agrada el conill, el trobareu fantàstic.
Bon profit!
Aquest conill el estiu es una trobada, te una cara que enamora, uhmm ja se sent l'oloreta, Anna
ResponderEliminar