jueves, 21 de junio de 2012

CONILL A L'ANÍS

Hola,  avui he passat tanta calor que he pensat en aquest conill, que es menja fred, i és perfecte per fer-lo un dia, podent anar l'endemà a la platja, i al tornar a casa, trobar-te amb un plat "rico rico". Com podeu veure, aquest plat porta anís, però no importa si no us agrada (a nosaltres no ens agrada ni l'olor) m'heu de creure quan us dic que es senzillament boniiiiiissim!!!

Recepta per a 4 persones:

Ingredients:

    1 conill d'aproximadament 1kg. o 1 kg i 1/4.
300 gr. de cebes.
    1/2 dl d'anís dolç.
    1/2 dl     "     sec.
              oli d'olives

Preparació:
Tallar el conill a quarts i salar-lo.

En una cassola amb oli, es posa la ceba tallada a fines llunes, i a sobre s'hi col·loca el conill, regant-lo amb l'anís; posar al foc i tapar la casola, deixant que es vagi fent a foc lent. Si veieu que el conill ja està tendre i encara queda bastant de líquid, destapeu la cassola i deixeu que es consumeixi el líquid a fi de que es vagi daurant. Quan ja estigui fet, deixar que es refredi a la mateixa cassola.

Preparar un allioli.

Col·locar el conill en una safata, posar una mica de l'allioli sobre cada tros de conill i la resta de l'allioli presentar-lo en el morter. I una mica de romesco.

I a disfrutar-lo; si us agrada el conill, el trobareu fantàstic. 

Bon profit!

                                                       


1 comentario:

  1. Aquest conill el estiu es una trobada, te una cara que enamora, uhmm ja se sent l'oloreta, Anna

    ResponderEliminar