miércoles, 20 de junio de 2012

PETITS CAPRITXOS

Hola, aquesta és una recepta molt fàcil, d'un aperitiu que no surt gens car, que és molt bó, i combina perfectament amb altres aperitius.

Ingrediemts:

5 talls d'una mida mitjana, de pernil en dolç.
1 terrina de formatge Philadelphia.
1 sobre  de prunes sense os.
4 porcions de formatge, (La Vaca que rie, El Caserio, el que vulgueu)
   mantega i sal.

Preparació:

Barrejar les porcions de formatge amb el formatge  Philadelphia; si veieu que queda massa sec, afegir una mica de mantega tova (estil pomada).

Damunt d'un tall de  pernil, aplicar una capa de la barreja dels formatges i en un extrem, posar-hi una filera de prunes a tota l'amplada.

Enrotllar-ho tot, donant-li forma d'un cilindre ben apretadet. Embolicar amb paper film, i guardar a la nevera. ( En aquest punt es pot congelar).

Quan s'ha endurit, es talla en porcions d'un dit i mig, i es col·loca en càpsules .

Bon profit!

          

2 comentarios:

  1. quina gracia, demà fare aquest aperitiu em sembla molt original, Pepi

    ResponderEliminar
  2. FANTASTIC NO ES GENS VIST, EL VAIG A PREPARA PER DEMÀ

    ResponderEliminar