lunes, 4 de junio de 2012

GUATLLES ESCABETXADES

Hola, ja fa uns dies tenia quatre guatlles i vaig decidir de fer-les en escabetx. Com que aguanten perfectament, fins ahir no va ser que ens en vàrem menjar dues, formant part d'un amanit; les altres continuen a la nevera.

O sigui que avui os indicaré la recepta de l'escabetx.

Ingredients:

4 Guatlles.
Pebre negre.
2 fulles de llorer.
La pell de mitja taronja i la pell de mitja llimona.
2 Branques de romaní.
2 Cebes grossetes.
2 Pastanagues.
1 Cabeça d'alls.
3 parts de Oli i una de Vinagre.
I també unes quantes mongetes verdes.

 Preparació:

En una caçola, ho vaig posar-ho tot en cru, primer totes les verdures i a sobre les guatlles passades una mica per farina blanca, i amb el foc suau (més o menys durant una hora i quart) fins que vaig veure que tot estava ben cuit.

Fàcil, oi? i molt bó.

Bon profit!











No hay comentarios:

Publicar un comentario